COLLEGA’S ONTMOETEN ELKAAR

Customer Experience Forum organiseert regelmatig boeiende online events waar collega’s uit de Experience sector elkaar kunnen ontmoeten. Daarbij geen zware key note speeches of een stortvloed aan powerpointslides. Gewoon fijne mensen en een fijne babbel. Wij hebben een inspirerend digitaal aanbod voor je klaar.

 
 

 

 

Onze agenda

Exclusieve lunch bij Comme chez Soi met Freshworks

Met veel plezier host Freshworks een exclusieve lunch bij Comme chez Soi op donderdag 28 oktober. U zult vergezeld worden door een selecte groep mensen om samen een interactieve discussie te voeren over o.a. de lage verwachtingen van klanten die juist nú een grote kans bieden. Dit is één van de inzichten uit het recentelijk verschenen wereldwijd onderzoek, in opdracht van Freshworks, naar de verwachtingen van de consument in 2021.

Datum van event: 28/10/2021

Ontbijtsessie 'Impact leidinggevenden op het mentaal welbevinden van hun medewerkers'

Op 2 december verwelkomen we Geert Serneels om 10u voor een boeiende ontbijtsessie met als thema 'Impact leidinggevenden op het mentaal welbevinden van hun medewerkers'

Geert is auteur van het boek "Collega in hoofd en hart" en geeft naar aanleiding van de verschijning van zijn boek een boeiende keynote voor leidinggevenden op zoek naar het evenwicht tussen resultaten en welzijn.

Datum van event: 02/12/2021

Save the date: Nieuwjaarsreceptie

Datum van event: 20/01/2022