COLLEGA’S ONTMOETEN ELKAAR

Laat ons eerlijk zijn: de meeste van onze collega’s zitten al de hele dag naar een scherm te kijken en communiceren digitaal. Dan kunnen wij ons voorstellen dat zij voor het overige liever zo veel mogelijk in real-life communiceren. Mensen zien, samen iets drinken en bijpraten. Gezellig collega’s onder elkaar.

Customer Contact Forum organiseert regelmatig boeiende events waar collega’s uit de contactcentersector elkaar kunnen ontmoeten. Daarbij geen zware key note speeches of een stortvloed aan powerpointslides. Gewoon fijne mensen en een fijne babbel.

 

 

Onze agenda

Contact Center - The day after Tomorrow - exclusief voor leden

Onze trouwe partner en sponsor Newco doet u een fantastisch aanbod: ga op 11 juni gratis naar het symposium ‘Contact Centers – the day after tomorrow’. Een uniek aanbod uitsluitend op uitnodiging voor CCForum-leden.

 

Het symposium

Onze omgeving verandert razendsnel. Voor NewCo de aanleiding om enkele visionaire sprekers samen te brengen en de actualiteit van vandaag te bekijken met een blik op morgen. 

 

Programma

15.30 – 18.30 uur: keynote session

Datum van event: 11/06/2018

Save the date: CCF-People Finder - op bezoek bij De Stroomlijn

Hoe de juiste medewerkers vinden? Via welke kanalen rekruteren? Hoe onderscheid je je als werkgever (employer branding)? Hoe omgaan met ziekteverzuim?

CCForum Event met bezoek aan De Stroomlijn

Meer info volgt later

 

 

 

 

Datum van event: 26/06/2018

Klantencontacten 2.0: vandaag innovatief, morgen mainstream

Met Omar Mohout en Veronique Grimon gaan we voor twee sprekers waarbij innovatie in hun DNA zit. Zij gaan voortdurend op ontdekking, verlaten begane paden en zetten volop in op nieuwe trends, kanalen en mogelijkheden voor effectievere klantencontacten. Be inspired!

BeCentral (Brussel) 

 

AAN WIE IS DE TOEKOMST?

Als het van onze sprekers afhangt van de bedrijven en ondernemers die een gezond evenwicht vinden tussen digitaal en menselijk/persoonlijk contact.

Datum van event: 18/09/2018

Save the date: CCF Quality Control - op bezoek bij DHL

Kwaliteitsmeting en klantervaring

CCForum Event met bezoek bij DHL

 

Meer info volgt later

 

 

Datum van event: 25/10/2018

Save the date: Live update & bespreking thema’s 2019

Meer info volgt later

 

Datum van event: 04/12/2018