Vierde Dag van de Customer Contact Medewerker - 19 september 2019

Ik mocht vandaag, als leidinggevende, zelf eens naar mijn medewerkers in het contact center bellen.  Neen, niet voor de vervanging of herstelling van een ruit, maar om hen te waarderen voor hun inzet van elke dag. Wat een fijne ervaring, zowel voor hen als voor mij. Iets om vaker te doen !
 
Lieve Huygens | CCC Manager | Carglass nv

Vierde Dag van de Customer Contact Medewerker - 19 september 2019

Ik mocht vandaag, als leidinggevende, zelf eens naar mijn medewerkers in het contact center bellen.  Neen, niet voor de vervanging of herstelling van een ruit, maar om hen te waarderen voor hun inzet van elke dag. Wat een fijne ervaring, zowel voor hen als voor mij. Iets om vaker te doen !
 
Lieve Huygens | CCC Manager | Carglass nv

Vierde Dag van de Customer Contact Medewerker - 19 september 2019

Ik mocht vandaag, als leidinggevende, zelf eens naar mijn medewerkers in het contact center bellen.  Neen, niet voor de vervanging of herstelling van een ruit, maar om hen te waarderen voor hun inzet van elke dag. Wat een fijne ervaring, zowel voor hen als voor mij. Iets om vaker te doen !
 
Lieve Huygens | CCC Manager | Carglass nv

Op bezoek bij TUI - "Kennisdelen én samenwerken met verschillende departementen".

Het was een leerrijke en boeiende presentatie over mooie samenwerkingen binnen TUI.
Ik vond het absoluut interessant en ben dus zeker niet voor niets naar Oostende gereden ;)
Bovendien neem ik heel wat mee naar de nabije en verre toekomst binnen ons bedrijf.
 
Anouk De Block, apotheekassistente
 

Zelfsturend, hoe kom je zover ? Op bezoek bij Carglass

Op 19 maart namen wij voor de eerste keer deel aan een event.

Interessant om te zien dat zowat alle aanwezigen kampen met dezelfde issues en fijn om te constateren dat wij met betrekking tot het topic van het CCforum 19/03 al bepaalde stappen hebben gezet.

Ongetwijfeld een leerrijke en inspirerende ervaring. En Carglass was de perfecte gastheer! 

Lies Durnez, Senior Operations Manager, Mutas

 

Coaching : theorie en praktijk in één dag - ism CEVORA

Ik vond het een inspirerende eerste kennismaking met CCForum. 
Vandaag kreeg ik een heel boeiende proeverij van het topic "Coaching".
Ik heb vandaag de kracht mogen ervaren van het netwerken en het uitwisselen van ervaringen met de collega-leden.
Dus voor mij zeker voor herhaling vatbaar!
 
Bianca Cools - HR manager Cryns Carrosserie

Een perfecte klantreis door de combinatie van chatbot en live medewerker

Ik was wel onder de indruk van het verhaal van Pegamento. Het was zeker geen ‘verkooppraatje’ . De trends (2019-2022) die ze lieten zien op basis van de studies die in Nederland werden uitgevoerd, ga ik zo dadelijk al gebruiken …  Ik kijk daarom ook uit naar het presentatie-materiaal. 

Complimenten aan het CCF team voor deze organisatie.

Rudi BergesHead of Customer Care,  isabel group

 

"Discover your smile én de multichannel aanpak van TUI"

De presentaties gaven een duidelijk inzicht over waar de TUI groep momenteel staat in zijn multichannel aanpak en hoe men toekomstgericht zal evolueren.Dit uiteraard gekoppeld aan het customer journey verhaal en de evoluties in customer services.  Want meten is weten nietwaar ? Nadien hadden wij tijdens het ‘hapje en drankje’ nog interessante contacten met een aantal mensen van de aanwezige bedrijven.

Wim Vervaet - Relation Manager - Allianz Global Assistance

“hoe streetwize is jouw team”

Ik mocht de eerste keer deelnemen aan een event vanhet CCForum. Het thema “Hoe streetwize is je team?”. Ik had totaal geen idee aan wat ik me mocht verwachten. Gaan ze me vertellen dat ik vanaf nu rappend moet coachen of alle dagen sneakers dragen…? Niets van dat alles, gelukkig maar J

Concreet werd ik samen met enkele collega’s uit verscheiden sectoren uitgedaagd om eens stil te staan bij welke rol een contactcenter tegenwoordig heeft, in welke zaken blinken we uit, waar maken wij een verschil, welke battles we best aannemen en welke we moeten negeren. Alles werd overgoten met een sausje van positivisme, want hoe houden we onszelf en onze medewerkers nu in godsnaam gemotiveerd? Ik keerde huiswaarts met een voldaan gevoel en een ongelooflijke energie om er morgen in te vliegen. Dank aan de begeleiders om onze hersencellen aan het werk te zetten en natuurlijk ook aan de collega’s uit verschillende sectoren om hun ideeën te delen.

Gunther D’hooghe – VAB-klantenservice

 

Fijne sfeer bij CC Forum !

CCForum vind ik een club mensen waar je je direct thuis voelt.
En je kan er heel wat bij opsteken.

De sessie die ik in januari volgde had als thema “telewerken”.
We kregen  een heldere juridische toelichting die er toe doet. Het thema werd daarna belicht vanuit de praktijk . Met een vleugje humor en met een sterke realiteitszin.
Deelnemen aan de sessies geeft me energie en zin om direct met de materie aan de slag te gaan.

Zien we elkaar op een volgende sessie?!

Peter Callens - Pantelco

Feedback met de glimlach – DHL getuigt

Het was mijn eerste deelname op een evenement van CC forum, en wat een startshot! Boeiende uitleg over de feedback cultuur van DHL, met ruimte voor vragen en uitwisseling van ervaringen, suggesties en tips. Heel verrijkend om met gepassioneerde professionals een ganse avond over de held van ons allen – de klant - te spreken.

Sophie Charpentier - Tui

 

Betere team- en medewerkercoaching met CCBoost. De DLight case

Gisteren heb ik event van CCForum bijgewoond bij D-Light waarbij we toelichting hebben gekregen rond IWAM (Inventory for Work Attitude and Motivation) of hoe je hiermee een gedetailleerd inzicht kan krijgen in de motivatie-drivers van je mensen.  Zeer inspirerend en interessant. Met name ook de getuigenissen van een aantal werknemers van D-Light die doorheen het proces zijn gegaan, bracht heel mooi de theorie en de praktijk samen. Vandaar dat ik zeker geïnteresseerd ben in het initiatief CCBoost en wil gaan bekijken hoe dit binnen Isabel Group een meerwaarde zou kunnen bieden. Rudi Berges, Head of Customer Care isabel

 

 

Omnichannel

“Omnichannel is een thema dat ieder bedrijf wel bezig houdt, ook BOSS paints.

Wij vonden het alvast een waardevolle namiddag, heel interessant om te horen hoe andere bedrijven er zijn ingestapt en hoe ver zij al staan.”

Katrien MahieuProcescoördinator Klachtenbeheer BOSS paints

CCForum on Stage

"We hebben enkele workshops kunnen volgen waar het taboe rond een burn-out al snel van tafel geveegd werd. Verschillende tips kwamen aan bod om alerter om te springen met de signalen bij zowel ons eigen persona als in de omgang met collega’s. Ik heb mijn sceptische kijk rond dit thema al snel moeten bijschaven gedurende de dag en besef nu toch dat het couranter voorkomt dan ik oorspronkelijk dacht.  Met het bedrijfstheater werden we meegenomen in dagdagelijkse taferelen die zeer herkenbaar zijn in onze eigen werkomgeving. Op een ludieke manier werd de impact van typerende gedragskenmerken en eigenschappen onder ogen gebracht."

Kim Laperre , Sales and Customer Service Coördinator, Vacansoleil België

Go Vikings!

Naast de uiteenzetting van hun aanpak rond Sociale Media, kregen we kort het verhaal rond het ontstaan van Mobile Vikings te horen.

De passie en de eigenzinnige aanpak waarmee de mensen van Mobile Vikings hun diensten verzorgen, overtuigde me dat zij op een gerichte manier het landschap van de mobiele communicatie in België opfrissen en aantrekkelijk maken. Jim Meerbergen, Verantwoordelijke Switch Contact
 
 

Boeiend en leerrijk

‘In het CC Forum worden zeer actuele thema’s naar klantgerichtheid zeer praktisch benaderd. Er is een ruime mate van interactiviteit waardoor ervaringen van verschillende sectoren boeiend en leerrijk zijn’ 
Hilde Cleemput, Cryns Carrosserie

 

Heb je fun nodig voor gemotiveerde customer contactcenter-medewerkers?

Bedankt CCforum, voor het interessante debat van gisteren… We zagen 2 totaal verschillende visies gebracht door boeiende sprekers met elk zijn sterke inhoudelijke argumenten.
Gisteren was weer zeer inspirerend en leerzaam!

Ellen Baars , DLight - The Customer Xperience Company

Hoera, een klacht! Knap, maar …

Het meevolgen van de infosessie gaf ons een informatieve blik op alternatieve klachtenbehandeling.
De vreemde connotatie van "hoera een klacht" kreeg meteen een wending en werd aan de hand van een presentatie in een duidelijk kader gebracht.
Uiterst interessant om, samen met verschillende customer services, onze inbreng te staven en te vergelijken.
Voor ons was het duidelijk "hoera een infosessie" want, we kijken reeds uit naar de volgende.

Kieran Aerts - CSTeam Leader
Customer Service Benelux / Sales & CS - 
TNT Benelux

Aimabele medewerkers selecteren

"Het was een inspirerende sessie met bruikbare tips en bovendien nieuwe contacten gelegd tijdens de netwerkborrel. Alle ingrediënten aanwezig dus!" Stijn Vercammen, Head of Remote Advice & Service Center Belfius.

Update Museum M Leuven

“Wauw. Wat een fijn programma! Binnen deze samenwerking en dit netwerk gaan we aan de slag met het imago van customer contact fora. Tegelijkertijd schaven we onze vaardigheden bij en krijgen onze agenten ook de kans om te laten zien wat ze kunnen. Een uniek en warm project waarin “elkaar ontmoeten” centraal staat. Ik kijk alvast uit naar het komende half jaar.”

Isabel Weemaes, teamverantwoordelijke centrale dienst, PIT Familiehulp

eerste Live Update In Museum M te Leuven

Opnieuw een interessante avond om met een groep ondernemers van gedachte te kunnen wisselen rond uitdagingen (op korte en lange termijn). Dit gekoppeld aan een interessante tentoonstelling maakte het voor mij zeer inspirerend. Andres Duchi , Manager Customer Service Center Vangansewinkel